• 1

Årsmöte 2015

Den 18 februari var det dags för Södermanlands Taxklubbs årsmöte. Ett trettiotal medlemmar samlades på Amazon i Flen. Elisabeth Rhodin fick än en gång förtroendet att leda mötet.
Snabbt och smidigt klarades dagordningen av för att sedan avslutas med prisutdelning. 14st championbägare delades ut till de som blivit champion under 2014.
Många tulpanbuketter delades ut under kvällen till de som arbetat och engagerat sig för klubben under det gångna året. Utan den hjälpen är det svårt att bedriva någon verksamhet.
En stor eloge till alla er.

Svenska Taxklubbens Bruksavelspris delades också ut under årsmötet. Annika Rönnings och Elisabeth Rhodin fick Bruksavelspris Brons,
Eva von Celsing och Elisabeth Rhodin fick Bruksavelspris Silver och Siw & Martina Lagerbäck fick Bruksavelspris Guld.

 

Vandringspriser för Drevprov delades ut till Lasse Svensson, Staffan Ingleman och Jan Stridh. Janne som fick priset Sörmlands vinstrikaste tax för andra året i rad, GRATTIS!
Lista på samtliga champions 2014, Bruksavelspris och Drevprovsvinnare finns på länken nedan.

 

Prisförvaltare Gunilla Jansson som fyller 70år under året gratulerades med en bukett blommor.
Årsmöte avslutades med kaffe och tårta.

 

 

PDF fil för nedladdning, Champions 2015

 

 

Sponsorer

Royal Canin sponsrar SöTK's
aktiviteter under 2019

Övrigt

Labbehjärtat är en ideell förening vars målsättning är att bidra med ekonomiska medel när hunden är i behov vård och den privata ekonomin inte räcker till. Labbehjärtat drivs med hjälp av medlemsavgifter, sponsorer, försäljning samt privata gåvor.

Login Form