Medlemskap

Medlemskap

Välkommen till Svenska Taxklubben!

SvTK var Sveriges första specialklubb för hundar, grundades 1901 och är direkt ansluten till Svenska Kennelklubben (SKK). Vi har 20 lokalavdelningar och med över 5.000 medlemmar är vi den femte största rasklubben i Sverige (2019). Vår ambition är att fortsätta utvecklas som rasklubb – tillsammans med dig och våra fantastiska taxar! Som medlem får du:

  • Tidskriften TAXEN, som utkommer med fem nummer per år.
  • Gratis valphänvisning och sakkunnig hjälp i avelsfrågor.
  • Klubbträffar, kurser och föredrag hos lokalavdelningarna.
  • Tillgång till resultat från utställningar och jaktprov över hela landet.
  • Rätt att starta på samtliga utställningar och jaktprov som arrangeras av svenska och nordiska taxklubbarna och deras lokalavdelningar.
  • Medlemsavgiften i Svenska Taxklubben är 300 kr för ordinarie medlem och 100 kr för familjemedlem fr.o.m 2016

Behandling av personuppgifter
SvTK lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att SvTK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med SvTKs berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande SvTK och SKKs behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.

Bli medlem på följande sätt:

Länk för ordinarie medlem
(betala via webben och få medlemskort direkt)


Länk för andra ärenden
(adressändring, familjemedlem, avluta medlemskap m m)


Länk för ny taxägare
(vi erbjuder gratis medlemskap första året!)


eller så kan du skriva eller ringa till:
Svenska Kennelklubben (SKK) Medlemsservice
Tel: 08-795 33 44 (mån-fre kl. 10-12 och 13-15)
E-post: medlem@skk.se
OBS! Ange Svenska Taxklubben!


Anmälan går direkt in till SKK som har hand om vårt medlemsregister. Svenska Taxklubben tillämpar rullande medlemsår, vilket betyder att du är medlem fr.o.m. den månad du betalar. Du blir samtidigt medlem i den lokala taxavdelningen där du är bosatt. Du får medverka på alla aktiviteter som anordnas av lokalklubbarna inom Svenska Taxklubben och de nordiska taxklubbarna.

Du hittar din lokalklubb >> här. Önskar du byta lokalklubb ska du kontakta vår sekreterare >> här.


Första året gratis medlemskap!
Vi erbjuder gratis medlemskap första året! Erbjudandet gäller endast nya taxägare som är bosatta i Sverige och som ej tidigare varit medlemmar i Svenska Taxklubben. Är du uppfödare så erbjud dina valpköpare gratis medlemskap första året! Fyll i formuläret >> Ny taxägare här

OBS! Många medlemmar missar när inbetalningskortet kommer med posten. De ser att avsändaren är SKK, vet med sig att man betalat årsavgiften till SKK och kastar inbetalningskortet. Så var uppmärksam på Svenska Taxklubbens logotype som finns på medlemskortet inne i kuvertet. Vi vill behålla dig som medlem!